Over Café Cuba

Welkom bij Café Cuba, dé plek waar je de lekkerste cocktails kunt drinken in een heerlijk ontspannen sfeer. En dat ‘gewoon’ aan de Nieuwmarkt 3 in Amsterdam, één van de gezelligste pleinen van onze hoofdstad.

Café Cuba opende zo’n tien jaar geleden haar deuren en kenmerkt zich sindsdien door het typische Cubaanse jaren ’50-sfeertje dat er hangt. En hoewel de Havaanse invloeden duidelijk aanwezig zijn, geeft juist de combinatie met een hedendaagse gezelligheid onze kroeg zoveel karakter. Vanaf 11:00 uur ’s ochtends ben je van harte welkom. Neem plaats in één van onze relaxfauteuils of loop langs onze lange bar door voor een potje pool aan de achterzijde van het café. Bij lekker weer zit je natuurlijk het beste op het terras, met uitzicht over de altijd gezellig drukke Nieuwmarkt.

Bij Café Cuba kun je terecht voor een goede kop koffie, maar natuurlijk vooral voor een heerlijke, maar betaalbare cocktail uit onze ruime selectie. Alle 30 varianten zijn van topkwaliteit, maar we hebben er enkele klassiekers tussen zitten. Zo is de Raspberry Collins favoriet en blijft de Mojito een gewilde keuze. Ook stellen we om de vier weken een scherp geprijsde Cocktail van de Maand samen. Daarnaast bieden een we fraaie rumcollectie aan, bestaande uit zo’n 20 soorten en is er de mogelijkheid iets kleins te eten.

Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste horecamensen, die weten hoe je voor een gezellige avond zorgt. Café Cuba is doordeweeks tot 1:00 uur ’s nachts en op vrijdag en zaterdag tot 3:00 uur ’s nachts geopend en vormt, tegen een achtergrond van exotische muziek, de ideale locatie voor een sfeervolle en gezellige avond uit.

Kom dus gauw eens langs!

Created by 24Carrot.co for Café Cuba